Miten se alkoi

Hei! Tervetuloa sivustollemme. Kuinka mukavaa, että haluatte tietää meistä enemmän. Olemme Erwin Wooning ja Lobke Buijs, kumppaneita paitsi työssä myös elämässä. Voit lukea tämän sivun alalaidasta, mitä teimme tämän vuoksi. Mutta ensin haluamme kertoa sinulle lisää HeatPerformance®:stä – ja siitä, miten kaikki alkoi. Ja miten se voisi olla toisin. Tämä alkoi eräänä päivänä, kun Lobke oli saanut tarpeekseen kylmistä jaloistaan…..

Mikä ei sovi kuvioon?

Heti kun voimme, meidät löytää rannalta lastemme ja labradorinnoutajamme kanssa. Vaikka olisi kuinka kylmä, nautimme aina petankkipelistä tai pallon potkimisesta. Talviaurinko, perheaika, hauskanpito, kylmät jalat. Hieno lista, mutta jokin ei kuulu siihen. Joten nuo kylmät jalat, ne voidaan varastaa minulta. Kerran kylmät jalat, eikä lämpöä tule ihan noin vain. Siihen oli löydettävä jokin ratkaisu.

Näin siemen kylvettiin

Etsintäni alkoi internetistä. Oliko olemassa “lämmitettyjä sukkia”? Päädyin mikroaaltouunisukkiin, jotka ovat oikein mukavat, mutta ne sopivat vain tossuihin. Ja ehkä tunnetkin ne, lämmitystyynyt, kätevät tyynyt hansikkaaseen tai sukkaan. Valitettavasti niitä voi käyttää vain kerran. Lopulta, hallelujaa, päädyin sähkölämmitteisiin pohjiin ja sukkiin, mikä sai minut todella innostumaan. Minulla on aika leveät jalat, joten voisin käyttää niitä vain leveimmissä talvikengissäni. Mutta siemen kylvettiin siis sinne…

…ja tuosta siemenestä kasvoi jotain kaunista!

Aloimme etsiä valmistajia maailmanlaajuisesti, ja maailma avautui meille. Toiveeni ohuesta lämmitettävästä sukasta ja ohuesta lämmitettävästä pohjasta huipentuivat lopulta laajaan (lue: hallitsemattomaan : )) tuotevalikoimaan. Koska: kaikki näytti minusta niin ihanan hienolta! Kätevä lämmitetty tyyny käsilaukussa terassille, lämmitetyt tossut, lämmitetty hattu, lämmitetty makuupussi lasten kanssa puutarhassa nukkumista varten…. Veikkaan, etten olisi ainoa, joka odottaa näitä herkkuja.

Pehmeä, kestävä, vedenpitävä… onko mitään muuta unohtunut?

Testituote testituotteen jälkeen kehitettiin. Mistä lämmönjohtimien piti olla tehty? Tarpeeksi ohuet, jotta et tunne niitä sukissa, tarpeeksi joustavat, jotta sisäpohja pysyy joustavana, tarpeeksi kestävät, jotta ne kestävät pitkään. Mitä materiaaleja voisimme parhaiten käyttää lämmitetyt käsineet, joten ne ovat tuulen- ja vedenpitävät mutta myös hengittävät ja kestävät. Sukat, jotka eivät ainoastaan olivat hienosti pehmeitä, mutta kestivät myös pesukoneen linkouksen.. Kysymyslistan ja testinäytteiden vuoren jälkeen kokosimme – mielestämme – parhaan lämmitettävien tuotteiden valikoiman. Lämmitetyistä sukista lämmitettyihin alusvaatteisiin; ne kaikki tekevät minut yhtä onnelliseksi.

Toivottavasti tuotteemme tekevät sinut yhtä onnelliseksi! Jos sinulta puuttuu vielä jotain tai sinulla on ideoita siitä, miten tuotteitamme voitaisiin parantaa, kerro meille. Olemme iloisia voidessamme aloittaa sen!

Toivotamme teille paljon lämpöä :).

Lobke Buijs ja Erwin Wooning

TAUSTAMME


Tapasimme (Lobke Buijs ja Erwin Wooning) opiskellessamme Maastrichtin Hoge Hotelschoolissa. Olemme nyt olleet yhdessä 23 vuotta, ja meillä on 2 lasta ja labradorinnoutaja. Saimme tietoa ja kokemusta verkkokaupoista ensimmäisen yrityksemme aikana: se oli miesten muotiasusteiden verkkokauppayritys, jolla oli 70 verkkokauppaa 11 maassa. Työskenneltyämme innokkaasti 14 vuoden ajan, tämä kaunis yritys myytiin menestyksekkäästi vuoden 2018 lopussa, ja suunnitelmamme olivat jo valmiit lähteä maailmanympärimatkalle. Lapsemme olivat liian nuoria, joten vuosi 2020 olisi hyvä vuosi. Valitettavasti Corona astui kuvioihin, ja meidän piti hyllyttää nämä seikkailulliset suunnitelmamme. Oli tilaa uudelle seikkailulle, ja siitä tuli HeatPerformance®.