Näytetään kaikki 4 tulosta

119.95159.95
109.95149.95
99.95139.95
99.95139.95

Lämmitettävät sukat ominaisuudet

HEATPERFORMANCE©-SUKKIEN ENNENNÄKEMÄTÖN SUORITUSKYKY

Hengittävät, pehmeät ja kosteutta siirtävät materiaalit yhdistettynä tehokkaaseen 7,4 V:n 2600 mAh:n akkuun tarjoavat sähkölämmitteisen sukan, jonka suorituskyky on ennennäkemätön.

Lisätietoja

SANO HYVÄSTIT KYLMILLE JALOILLE

Lämmitettävissä sukissamme on kussakin oma optimaalinen materiaalisekoituksensa parhaan lämpötehon saavuttamiseksi. Esimerkiksi PRO-sukkamme on valmistettu vallankumouksellisesta CoolMax-kankaasta, joka takaa optimaalisen hengittävyyden ja kosteuden läpäisevyyden.

lämmitetyt sukat vaelluskengille

Kärsitkö kylmistä jaloista? Lämmittele tänä talvena parilla lämmittävällä sukkaparilla. Mallimme sopivat sekä naisille että miehille. Sukkiemme paksuudet vaihtelevat, joten löydät sopivan mallin jokaiseen kenkään. Lisäksi jokaisella sukkatyypillä on oma optimaalinen materiaalisekoituksensa, joka pitää kylmän mahdollisimman hyvin ulkona ja lämmön sisällä.

OIKEA SUKKA JOKAISEEN AKTIVITEETTIIN

Olitpa sitten hiihtämässä, pyöräilemässä, ratsastamassa, moottoripyöräilemässä, vaeltamassa tai maastopyöräilemässä. Olemme kehittäneet sopivat sukat jokaiseen aktiviteettiin, etsitpä sitten lämmitettyjä hiihtosukkia, lämmitettyjä pyöräilysukkia tai lämmitettyjä sukkia moottoripyöräilyyn. Sano hyvästit kylmät jalat ja nauti rentouttavista aktiviteeteista ulkona.


Näin käytät sähkölämmitteisiä sukkia.

Sukkamme on suunniteltu helppokäyttöisiksi. Sukkien sivuilla on lukittava tasku akulle. Kytke akku virtajohtimeen ja pidä virtapainiketta painettuna, kunnes painike syttyy. Nyt sukka on korkeimmassa asennossa. Paina painiketta uudelleen keskiasentoon ja lopuksi alimpaan asentoon paina painiketta uudelleen.

Vain 30 sekunnissa tunnet rauhoittavaa lämpöä varpaidesi ympärillä. Varpaat ovat usein ensimmäinen kohta, jossa kylmä tuntuu, ja kun varpaat ovat lämpimät, lämpö siirtyy luonnollisesti muualle jalkaan.

HeatPerformance® PRO -sukissamme on kaukosäädin. Ihanteelliset hiihtoladuilla tai vaelluksilla kirpeässä pakkasessa: ei tarvitse kääriä housujen lahkeita ylös, jotta sukkia voisi käyttää.


kuka tarvitsee lämmitettyjä sukkia?

Kaikille, jotka kärsivät usein kylmistä jaloista, lämmitettävät sukat ovat mukava ratkaisu. Sisätiloissa, ulkona tai vain silloin, kun et enää halua kylmiä jalkoja sänkyyn.

Voit käyttää sukkia kaikissa urheilulajeissa: hiihto, vaellus, retkeily, lumilautailu, metsästys, kalastus, pyöräily, luistelu, moottoripyöräily, ratsastus jne. Sukat ovat niin joustavat, että ne eivät rajoita liikkumista.

Kaikille, joilla on Raynaud'n oireyhtymä tai huono verenkierto. Lämmitysjärjestelmä parantaa verenkiertoa ja pitää varpaat lämpiminä.

Sukat ovat ihanteelliset myös kylmissä ympäristöissä työskenteleville ammattilaisille.


Miksi lämmönjohtimia ei ole kaikkialla?

Lämmönjohtimet asennetaan vain varpaiden ympärille, jotta lämpö saadaan luovutettua mahdollisimman tehokkaasti. Kuten voit kuvitella, jos akun on ladattava suuri lämpöjärjestelmä, se vie enemmän virtaa ja akku tyhjenee nopeammin. Olemme päättäneet sijoittaa lämpöjohtimet strategisiin kohtiin, jotta lämpö on voimakas ja akku kestää tuntikausia.

LÄMPÖSUKAT

Kun kehitimme sukkia, lämpösuorituskyky oli tärkein prioriteetti. Sukkien oli paitsi oltava tehokkaita lämmönsyöjiä myös kyettävä pitämään kylmyys poissa ja säilyttämään lämpö mahdollisimman hyvin. Materiaalit valitaan kosteutta siirtävien, eristävien, vedenpitävien tai tuulenpitävien ominaisuuksiensa perusteella. Jokainen lämpösukka on valmistettu erityisestä materiaalisekoituksesta optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi, joten olemme käyttäneet muun muassa CoolMaxia, puuvillaa, polyesteriä, elastaania ja nailonia.

Olen päivittäin skootterilla, ja nyt kun päivät alkavat taas kylmetä, paksut sukat eivät riitä minulle.
Lämmitettyjen sukkieni ansiosta minulla ei ole enää koskaan kylmiä jalkoja, ja ne tuntuvat myös mukavilta ja pehmeiltä.

Hannele Järvinen / Asiakkaan arvostelu

Olin jo kerran ostanut parin sähkösukkia, mutta ne olivat itse asiassa hieman liian paksut treenitossuilleni. Matalat, ohuet sukat ovat todella taivaan lahja!

Moona Oravala / Asiakkaan arvostelu

Super asiakaspalvelu, minua autettiin todella hyvin, kun olin epävarma lämmitetyn pohjan ja lämmittimellä varustettujen sukkien välillä. Lopulta sukat osoittautuivat minulle parhaaksi, otin myös heti ylimääräisen parin paristoja, olen varma, että minulla on lämpimät jalat joka päivä:)

Anna Holma / Asiakkaan arvostelu

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Vertaa
Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.