Lämmitettävät hiihtosukat HeatPerformance® POWER

109.95149.95

Nämä tehokkaat HeatPerformance® POWER -lämmityssukat viileässä muotoilussa ovat vahvat ja pehmeät, ja ne antavat lämpimät jalat äärimmäisissäkin olosuhteissa.

  • Tämä sukka on kehitetty erityisesti 5,5 V:n lämpöjärjestelmällä. Erityisen tehokas, jotta voit lämmittää varpaasi nopeasti. Kun ne ovat mukavan lämpimät, voit kytkeä keskitasoisen tai matalan asetuksen päälle, jotta jalat pysyvät lämpiminä mahdollisimman pitkään.
  • Kaksi 7,4 V:n 2600 mAh:n litiumakkua latautuvat kaksoislaturilla 4 tunnissa ja tarjoavat 3,5-10 tuntia lämpimiä jalkoja.
  • Kestävä lämpöjärjestelmä on suunniteltu erityisesti ihmisille, jotka haluavat olla aktiivisia ulkona – kaikissa sääolosuhteissa – kuten talviurheilun harrastajille, moottoripyöräilijöille, retkeilijöille, pyöräilijöille, skootterin kuljettajille, maastopyöräilijöille ja vesiurheilun harrastajille.
  • Sopii tavallisiin kenkiin, lenkkareihin, saappaisiin ja hiihtokenkiin. Jos sinulla on leveät jalat tai korkea varvas, nämä sukat eivät sovi tavallisiin kenkiin, vaan sinun on valittava lämmitettävät HeatPerformance® THIN -sukat.

Epäiletkö? Lisää vertailutaulukkoon

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Vertaa
Lämmitettävät hiihtosukat HeatPerformance® POWER
109.95149.95 Select options
Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.