Näytetään kaikki 2 tulosta

-38%
Alkuperäinen hinta oli: €129.95.Nykyinen hinta on: €79.95.
149.95

Lämmitettävien pohjien ominaisuudet

Mallistostamme löydät kahdenlaisia lämmitettäviä pohjallisia. Seuraavassa on lueteltu ominaisuudet tyypeittäin, jotta voit tehdä oikean valinnan.

MAKSYMALNA TEMPERATURA

55 C°

55 C°

ŻYWOTNOŚĆ BATERII

3,5 - 8 godzin

3,5 - 8 godzin

OGRZEWANIE

3

3

EKSTREMALNE ZIMNO (-15 C°)

GRUBOŚĆ WKŁADKI

1,8 cm

1,2 cm

BATERIA W PODESZWIE

ZA POMOCĄ PILOTA

GWARANCJA 12 MIESIĘCY

Ohjaa lämpöä puhelimella

Pidätkö vempaimista? Lataa sitten HeatPerformance®-sovellus ja säädä puhelimellasi, kuinka lämpimät jalkasi haluat. Kuinka siistiä se onkaan!

Lisätietoja

Erittäin ohut pohja

Lämmitetty pohjamme HeatPerformance® PRO ei sovi vain hiihtokenkiin ja talvikenkiin. Voit käyttää sitä mukavasti myös koululenkkareissa tai pukukengissä. Varpaiden kohdalla pohjan korkeus on vain 0,5 cm, kantapään kohdalla 1,2 cm ja varpaan kohdalla 1,5 cm. Akku on, miten kätevää, sisäänrakennettu pohjaan.

Kylmät jalat ovat menneisyyttä lämmitettyjen pohjallisten ansiosta. Käytä niitä kaikissa toiminnoissasi sekä sisällä että ulkona. Olitpa sitten hiihtämässä, patikoimassa, pyöräilemässä, moottoripyöräilemässä tai istumassa pitkään paikallasi autossa tai tietokoneen ääressä. Kätevän kaukosäätimen nappia painamalla saat taatusti lämpimät jalat.

Näin käytät lämmitettyjä pohjallisia.

Ohuet pohjalliset ovat erittäin helppokäyttöiset. Leikkaa ne varpaiden kohdalta mittojen mukaan, jotta ne sopivat täydellisesti omaan kenkäsi. Tätä varten voit käyttää omaa kengänpohjaasi, jonka asetat pohjan päälle, jolloin tiedät tarkalleen, minkä kokoinen pohjallinen on leikattava.

Pohjat ovat ohuet ja joustavat, ja ne sopivat kaikkiin tavallisiin kenkiin, nahkakenkiin, hiihto- tai moottoripyöräsaappaisiin. Pehmeä EVA-materiaali vaimentaa iskuja, ja muotti on ergonomisesti muotoiltu, jolloin pohja istuu miellyttävän tukipohjan tavoin.

Kätevän kaukosäätimen avulla voit asettaa lämmitetyt kengänpohjat 3 asetukseen. Oikea lämpötila joka tilanteeseen.

Toisin kuin monissa muissa lämmitettävissä kengänpohjissa, akku on integroitu pohjaan, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että johto kulkee ulos kengästäsi tai että akku on tielläsi nilkan kohdalla.

Voinko KOVETTAA pohjallisillani?

Lämmitetyt pohjat ovat miellyttävän taipuisia ja sopivat siksi myös juoksukenkiin. Pohjat kestävät valtavaa painetta; sinun ei tarvitse huolehtia pohjaan kohdistuvista voimista juostessasi. HeatPerformance® PRO -pohjamme ovat lajinsa parhaat lämmitetyt pohjat, ja nämä ohuet pohjat sopivat parhaiten juoksukenkiin.

sopivatko pohjalliset kaikkiin kenkiini?

CLASSIC-vaihtoehto sopii täydellisesti hieman leveämpiin kenkiin, kuten talvikenkiin ja hiihtokenkiin. Haluatko käyttää lämmitettyjä pohjia nahkakengissäsi, nilkkakengissäsi tai lenkkareissuissasi? Sitten suosittelemme PRO-vaihtoehtoa. Sen paksuus on 1,2 cm jalkaterän kohdalla, 1,2 cm kantapään kohdalla ja 0,5 cm varpaiden kohdalla.

Ostin pohjalliset hiihtokenkiini, jalkani pysyvät mukavasti lämpiminä. Ne eivät muuten lämpene liikaa, mikä johtuu tietysti myös paksuista sukista, joita käytän edelleen. Joka tapauksessa, ei enää koskaan kylmät varpaat suksilla.

Tuuli Järvinen / Asiakkaan arvostelu

Ostin PRO-pohjalliset, joissa on lämmitys, ne sopivat talvikenkiini, joten tuo lumi! Kaukosäädin toimii erittäin helposti, joten kaiken kaikkiaan huipputuote!

Onni Virtanen / Asiakkaan arvostelu

Huolimatta siitä, että pohjassa on akku, pohjat ovat yllättävän joustavat. Aion nauttia niiden käyttämisestä. Toimitus oli myös nopea, sain tilaukseni 1 päivän kuluessa. Loistava asiakaspalvelu!

Matti Sondergaard / Asiakkaan arvostelu

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Vertaa
Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.