Näytetään kaikki 17 tulosta

159.95
149.95
-20%
Alkuperäinen hinta oli: €179.95.Nykyinen hinta on: €143.96.
199.95
UUSI
179.95
149.95
159.95
-20%
Alkuperäinen hinta oli: €159.95.Nykyinen hinta on: €127.96.
UUSI
159.95
189.95
239.95
239.95
199.95

Vaihe vaiheelta: näin lämmitetty käsine toimii

Etkö ole koskaan ennen käyttänyt lämmitettyjä käsineitä? Sitten haluat luultavasti lukea kaiken siitä, miten se toimii. Sitten haluat luultavasti lukea kaiken siitä, miten se toimii.

Miten lämmitetty käsine toimii?

NÄIN ASIAKKAAMME SANOVAT KÄSINEISTÄMME

Powered byCusRev
Jaana
Jaana
Verified customerVerified customer
5/5

Ostin miehelleni, hän on pitänyt niistä. Toimineet ok.

5 kuukautta sitten
Nimetön
Nimetön
Verified customerVerified customer
5/5
6 kuukautta sitten
Ilkka M.
Ilkka M.
Verified customerVerified customer
5/5

Die Frau liebs das HeatPerformance! Vielen Danke!

6 kuukautta sitten

Erityinen kosketusnäytön sormenpää

Erittäin mukava: käsineet suojaavat sormia kylmältä. Mutta kuinka ärsyttävää: puhelimen käyttö ei toimi. Monissa sähkökäsineissämme on erityinen kosketusnäyttöpinnoite peukalon ja etusormen yläosassa.

Kosketusnäytön sormenpää: näin se toimii

Tuotevalikoimamme

Etsitkö ratkaisua kylmiin käsiisi lopullisesti? Hanki sitten itsellesi pari sähkölämmitteisiä käsineita. Löydät mallistostamme sopivan mallin jokaiseen toimintaan. Harrastatko talviurheilua, nautitko pitkistä vuoristovaelluksista tai vietätkö paljon aikaa moottoripyörällä, skootterilla tai polkupyörällä? Pari lämpimiä käsineitä lisää mukavuutta. Valitse esimerkiksi pari ohuita hanskoja kodin sisälle ja sen ympärille, pari lämmitettyjä hiihtohanskoja rinteisiin, lämmitetyt pyöräilyhanskat maastopyöräilyyn tai hanki itsellesi pari lämmitettyjä työkäsineitä kylmissä olosuhteissa tehtäviin rakennustöihin. Useimmat käsineet sopivat sekä naisille että miehille, ja joissakin malleissa on erikseen ilmoitettu, mille kohderyhmälle käsineet sopivat.

MITEN KÄYTÄT LÄMMITETTYJÄ HANSKOJA

Käsineissämme on nerokas lämmitysjärjestelmä, joka koostuu taipuisista, ohuista karbidijohtimista, joita käyttää tehokas ladattava akku. Voit laittaa pariston mansetin sisällä olevaan taskuun, mansetissa on sitten ohjauspainike.

Tämä säätönuppi on erittäin helppokäyttöinen. Yksi pitkä painallus ja käsineet kytkeytyvät päälle korkeimpaan asentoon. Tämän näet siitä, että 3 viivaa syttyy. Paina vielä kerran lyhyesti, jolloin keskimmäinen lämpöasetus aktivoituu. Nyt 2 viivaa palaa. Paina uudelleen, jolloin käsineet siirtyvät alimpaan asetukseen, jolloin paristojen käyttöikä on pisin. Haluatko ottaa hanskat pois? Paina sitten painiketta uudelleen hieman pidempään, jolloin valot sammuvat ja lämmitysjärjestelmä kytkeytyy pois päältä.

Voit tuntea hanskojen lämpenemisen 30 sekunnissa. Mutta jos haluat todella lämpimät kädet, sinun on oltava kärsivällinen 5-10 minuuttia. Kuumenna uudelleen korkeimmalla asetuksella. Ovatko kädet lämpimät 5-10 minuutin kuluttua? Vaihda sitten pienemmälle asetukselle, jotta kätesi pysyvät lämpiminä. Näin vältät epämiellyttävät hikiset kädet ja varmistat, että paristot kestävät pidempään.


Voinko tarttua kaikkeen käsineilläni?

Lämpöjohtimia levitetään kämmenselän ja sormien selän yli. Ei sisäpuolella. Näin voit napata kaiken huoletta. Lämpöjohtimet eivät vahingoitu, vaikka tartut teräviin esineisiin. Voit myös tarttua märkiin esineisiin tai liikkua märissä ympäristöissä huoletta. Käsineet suojaavat erinomaisesti sateella ja lumella.


Miksi lämmönjohtimia ei ole kaikkialla?

Lämmönjohtimet on asennettu vain ulkopuolelle, jotta lämpö saadaan luovutettua mahdollisimman tehokkaasti. Kuten voit kuvitella, jos akun on tuotettava lämpöä suurrelle lämpöjärjestelmälle, se vie enemmän virtaa ja akku tyhjenee nopeammin. Olemme päättäneet sijoittaa lämmönjohtimet strategisiin kohtiin, jotta lämmitysjärjestelmä on tehokas ja akku kestää tuntikausia.


LÄMPÖKÄSINEET

Käsineemme on suunniteltu pitämään kylmää loitolla ja eristämään lämpöä optimaalisesti. Istuvuus on suunniteltu siten, että se istuu tiukasti ranteessa ja estää kylmää pääsemästä sisään. Materiaalit on valittu niiden kosteudensiirtokyvyn, lämmöneristävyyden, joustavuuden ja tuulenpitävyyden perusteella. Tarjoamme jokaiseen tilanteeseen sopivan lämpökäsineen, joka antaa sinulle lämpimät sormet ja kädet rinteessä, pyöräillessä tai työskennellessäsi.


VINKKEJÄ KYLMIIN KÄSIIN JA JALKOIHIN

Kärsitkö usein jääkylmistä jaloista ja käsistä? Mietitkö, mikä voisi olla syynä? Aina kylmät jalat ja aina kylmät kädet -sivulta löydät kaiken tarvittavan. Olemme keränneet sinulle parhaat vinkit, mutta olemme myös listanneet siististi kylmän ja käsien syitä. Näin pääset lopullisesti eroon sängyn jääpaloista ja kylmistä käsistä pyöräillessä.

Läpi kaikkien sääolojen

Sade? Ei hätää, lämmitettävät käsineemme ovat vedenpitävää kangasta, eikä vesi pääse edes vetoketjun läpi. Kädet pysyvät kuivina ja lämpiminä!

Niin tyytyväinen näihin lämmitettyihin käsineisiin. Minun on pyöräiltävä 10 km lukioon joka päivä, tästä lähtien minulla ei ole koskaan kylmiä käsiä. Olen suositellut sitä kaikille tyttöystävilleni!

Satu Airola / Asiakkaan arvostelu

Olin epävarma koosta, ja HeatPerformance auttoi minua tekemään oikean valinnan nopeasti ja hyvin. Mitä super asiakaspalvelua! ja käsine on myös mukava:)

Sami Naatus / Asiakkaan arvostelu

Ratsastuksen aikana kärsin usein kylmistä sormista, eivätkä tavalliset käsineet auta minua tarpeeksi hyvin. Kiitos Heatperformance mukavasta avusta ja hanskoista!!!! Ostin nyt myös lämmitetyt sukat, olen utelias!

Rebekka Seir / Asiakkaan arvostelu

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Vertaa