Näytetään kaikki 17 tulosta

159.95
149.95
-20%
143.96
199.95
149.95
159.95
-20%
127.96
159.95
189.95
239.95
239.95
199.95

Haluatko vihdoinkin löytää ratkaisun kylmiin käsiisi? Hanki itsellesi pari sähkölämmitteisiä hanskoja. Löydät mallistostamme sopivan mallin jokaiseen toimintaan. Valitse esimerkiksi pari ohuita hanskoja sisätiloihin ja pihatöihin, pari lämmitettyjä hiihtohanskoja ladulle ja rinteiseen, lämmitetyt pyöräilyhanskat maastopyöräilyyn tai hanki itsellesi pari lämmitettyjä työkäsineitä kylmissä olosuhteissa tehtäviin rakennustöihin. Useimmat käsineet sopivat jokaiselle sukupuolelle, mutta joissakin malleissa on erikseen ilmoitettu, mille kohderyhmälle käsineet sopivat parhaiten.

MITEN KÄYTÄT LÄMMITETTYJÄ HANSKOJA??

Lämmitetyissä hanskoissamme on nerokas lämmitysjärjestelmä, joka koostuu taipuisista, ohuista karbidijohtimista, jotka toimivat tehokkaalla ladattavalla akulla. Voit laittaa akun käsineen hihansuun sisällä olevaan taskuun ja hihansuusta löytyy myös ohjauspainike.

Lämmityksen säätönuppi on erittäin helppokäyttöinen. Yhdellä pitkällä painalluksella kytket hanskat päälle kolmannelle lämpöasetukselle.Tämän näet siitä, että 3 viivaa syttyy. Jos haluat keskimmäisen lämpöasetuksen, sinun täytyy vain painaa nappulasta uudelleen lyhyesti ja nyt 2 viivaa palaa. Paina uudelleen, jolloin käsineet siirtyvät alimpaan asetukseen. Tällöin akku kestää pisimpään. Haluatko sammuttaa hanskojen lämmityksen? Paina samaa painiketta uudelleen hieman pidempään, jolloin valot sammuvat ja lämmitysjärjestelmä kytkeytyy pois päältä.

Voit tuntea hanskojen lämpenemisen 30 sekunnissa. Mutta jos haluat todella lämpimät kädet, sinun on oltava kärsivällinen ja odotettava noin 5-10 minuuttia. Suosittelemme ensin kuumentamaan hanskat korkeimmalla lämpöasetuksella ja käsien lämmetessä vaihtamaan pienemmälle asetukselle, jotta kätesi pysyvät lämpiminä. Näin vältät epämiellyttävät hikiset kädet ja varmistat, että paristot kestävät pidempään.

 


Voinko tarttua kaikkeen käsineilläni?

Lämpöjohtimet sijaitsevat kämmenselän ja sormien yläpuolella, ei sisäpuolella. Näin voit tarttua mihin tahansa huoletta. Lämpöjohtimet eivät vahingoitu, vaikka tartut teräviin esineisiin. Voit myös tarttua märkiin esineisiin tai liikkua märissä ympäristöissä huoletta. Käsineet suojaavat erinomaisesti sateella ja lumella.


Miksi lämmönjohtimia ei ole kaikkialla?

Lämmönjohtimet on asennettu vain kämmenien ja sormien päälipuolelle, jotta lämpö saadaan luovutettua mahdollisimman tehokkaasti. Kuten voit kuvitella, jos akun on ladattava suuri lämpöjärjestelmä, se vie enemmän virtaa ja akku tyhjenee nopeammin. Olemme päättäneet sijoittaa lämpöjohtimet strategisiin kohtiin, jolloin lämmitys toimii voimakkaasti ja akku kestää tuntikausia.

LÄMPÖHANSKAT

Lämmitettävät hanskamme on suunniteltu pitämään kylmää loitolla ja eristämään lämpöä optimaalisesti. Istuvuus on suunniteltu siten, että se istuu tiukasti ranteen kohdalta ja estää kylmää pääsemästä sisään. Materiaalit on valittu niiden kosteudensietokyvyn, lämmöneristävyyden, joustavuuden ja tuulenpitävyyden perusteella. Tarjoamme jokaiseen tilanteeseen sopivan lämpöhanskan, joka antaa sinulle lämpimät sormet ja kädet rinteessä, pyöräillessä, työskennellessäsi tai missä ikinä olet.

VINKKEJÄ KYLMIIN KÄSIIN JA JALKOIHIN

Kärsitkö usein jääkylmistä jaloista ja käsistä? Mietitkö, mikä voisi olla syynä? Meidän “Aina kylmät jalat ja aina kylmät kädet” -sivulla on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää. Olemme keränneet sinulle parhaat vinkit, mutta olemme myös listanneet kylmien käsien ja jalkojen syitä. Näin pääset lopullisesti eroon jääkylmistä käsistä aina nukkumaan mennessä, sekä pyöräillessä palelevista käsistä - ja vielä samalla kertaa.

LÄMMITETTÄVIEN HANSKOJEN OMINAISUUDET

Mallistostamme löydät erilaisia lämmitettäviä hanskoja. Oikean valinnan helpottamiseksi, olemme seuraavassa taulukossa luetelleet hanskojen ominaisuudet tyypeittäin.

MAKSIMILÄMPÖTILA

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

65 C°

MAX AKUN KESTO

7,5 tuntia

8 tuntia

6 tuntia

8 tuntia

9 tuntia

8 tuntia

8 tuntia

7,5 tuntia

6 tuntia

LÄMPÖASETUKSIA

3

3

3

3

3

3

3

3

3

AKTIVITEETIT

hiihto, pyöräily, skootteri

juoksu, patikointi, pyöräily, ratsastus

juoksu, maastopyöräily, golf, vesiurheilu

hiihto, pyöräily, skootteri

hiihto, pyöräily, skootteri

moottoriurheilu

kalastus, metsästys, hiihto, pyöräily

hiihto, pyöräily

alushansikkaana kaikessa toiminnassa

KESTÄÄ YLI -15 C°

ei

ei

KOSKETUSNÄYTTÖSORMENPÄÄT

ei

ei

ei

ei

MYÖS ALUSHANSKA

ei

ei

ei

ei

ei

ei

ei

ei

12 KUUKAUDEN TAKUU*

*6 kuukautta akuilla

Erityiset kosketusnäyttösormenpäät

Erittäin mukavaa, että käsineet suojaavat sormia kylmyydeltä. Mutta kuinka ärsyttävää: puhelimen käyttö ei onnistu. Monissa lämpökäsineissämme on erityinen kosketusnäyttöpinnoite peukaloiden ja etusormien päissä.

Kosketusnäytön sormenpää: näin se toimii

Kaikkiin sääolosuhteisiin

Sataako lunta tai vettä? Ei hätää, lämmitettävät hanskamme on tehty vedenpitävästä kankaasta ja vetoketjukin on vedenpitävä. Kädet pysyvät kuivina ja lämpiminä!

Olen niin tyytyväinen näihin lämmitettyihin hanskoihin. Pyöräilen töihin 10 km joka päivä. Tästä lähtien en joudu enää koskaan kärsimään kylmistä käsistä. Olen suositellut näitä käsineitä kaikille ystävilleni!

Satu Airola / Asiakkaan arvostelu

Olin epävarma käsineiden koosta, mutta HeatPerformance auttoi minua löytämään minulle sopivat hanskat nopeasti ja hyvin. Mitä super asiakaspalvelua! Ja käsine on myös mukava :)

Sami Naatus / Asiakkaan arvostelu

Ratsastuksen aikana kärsin usein kylmistä sormista, eivätkä tavalliset käsineet autaneet minua tarpeeksi hyvin. Kiitos HeatPerformancelle avusta ja mukavista hanskoista!!!! Ostin nyt myös lämmitetyt sukat ja odotan innolla, että pääsen testaamaan niitä!

Rebekka Seir / Asiakkaan arvostelu

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Vertaa
Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.