Kvinna värmer sina kalla händer över en kopp varmt te

Miten lämmitetty käsine toimii?

Kylmäsydämisille meistä lämmitetyt käsineet ovat taivaan lahja. Ne pitävät kädet mukavasti lämpiminä napin painalluksella. Missä ikinä oletkin, mitä ikinä teetkin. Ihania nuo lämmitettävät käsineet, mutta miten ne oikeastaan toimivat?

Kvinna värmer sina kalla händer över en kopp varmt te
Kvinna värmer sina kalla händer över en kopp varmt te

Lämmitettyjen käsineiden käyttö

Hallintalaitteet

Lämmitetyssä käsineessä on sisäänrakennettu lämpöjärjestelmä, ja sitä on helppo käyttää päälle/pois-painikkeella. Se sijaitsee yleensä käsineen takaosassa tai hihansuussa. Paina tätä painiketta ja pidä sitä painettuna muutaman sekunnin ajan, minkä jälkeen lämmitysjärjestelmä kytkeytyy välittömästi korkeimmalle asetukselle.

Akku

Mansetissa on erityinen tasku ladattavan akun säilyttämistä varten. Tässä taskussa on samalla lämmitysjärjestelmän virtajohto, johon voit liittää akun.

Koska akku on piilotettu mansettiin, et tunne sitä, kun käytät sitä. Tuntuu kuin sinulla olisi tavallinen hanska kädessäsi.
Akut ovat jäätymisenestoaineita, joten ne soveltuvat myös erittäin kylmiin olosuhteisiin.

Lämpöjärjestelmä

Lämpöjärjestelmä koostuu ohuista lämmönjohtimista. Ne on valmistettu kuparista ja hiilestä. Hiili koostuu erittäin ohuista hiilikuiduista. Se on valtavan joustava ja samalla valtavan vahva.

Nämä lämpöjohtimet kulkevat käsineen takaosassa ja kunkin sormen takaosassa. Sormenpäähän asti. Voit myös valita käsineen, jossa kämmen on varustettu lämpöjärjestelmällä.

Kuinka kauan lämmitetyt käsineet toimivat?

Voit odottaa nauttivasi keskimäärin 5 tuntia lämpimistä käsistä ladattujen käsineiden kanssa. Se, kuinka kauan käsineesi antaa lämpöä, riippuu seuraavista tekijöistä:

  • Käsineen paksuus. Mitä paksumpi käsine on, sitä paremmin se eristää lämpöä. Ohut käsine antaa sormillesi runsaasti liikkumatilaa, joten se on ihanteellinen urheilun aikana. Samoissa kylmissä olosuhteissa ohut hanska tyhjenee tietysti nopeammin kuin paksu hanska.
  • Ympäristön lämpötila. Mitä kylmempi ulkona on, sitä enemmän energiaa akun on tuotettava, jotta käsineet pysyvät lämpötilassa.
  • Akku. Enemmän virtaa sisältävä akku kestää luonnollisesti pidempään kuin vähemmän virtaa sisältävä akku. Akkumme ovat pieniä mutta samalla valtavan tehokkaita. Vakiovarusteena käsineissämme on 7,4 V – 2600 mAh akku.

Karkeasti ottaen voidaan sanoa, että lämmitetyt käsineet tarjoavat 2-9 tuntia lämpimät kädet. Se on melko suuri ero. Jos käytät paksuinta hanskaamme ja pienintä lämpöasetusta, sinulla on lämpimät kädet vähintään 9 tuntia. Mutta jos käytät ohuinta hanskaamme ja kytket korkeimman asetuksen päälle, akku tyhjenee jo 2 tunnin kuluttua. Tietenkin ylimääräinen paristosarja matkalla on aina vaihtoehto.

Ja kiva tietää: Akut latautuvat 4 tunnin kuluttua mukana toimitetulla laturilla.

Lämpöasetusten määrä

HeatPerformance®:n lämmitetyissä käsineissä on 3 asetusta. Korkein asetus on suunniteltu lämmittämään käsine nopeasti. Ihanteellinen, jos sinulla on todella kylmät sormet, jotka eivät enää lämpene itsestään. Huomaat, että 5-10 minuutin kuluttua haluat vaihtaa pienemmälle asetukselle, koska muuten kätesi kuumenevat liikaa.

Keskimmäinen ja alin asetus on tarkoitettu pitämään kädet lämpötilassa. Jos olet valinnut hyvin eristävän käsineen, alin asetus on hyvä valinta. Näin myös akut kestävät pidempään. Jos olet valinnut ohuen käsineen, on hyvä aktivoida keskimmäinen asetus. Tietenkin on myös merkitystä sillä, käytätkö hanskoja pakkasella talvipäivänä vai aurinkoisella syyslenkillä.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Vertaa
Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.