Näytetään kaikki 6 tulosta


lämmitetyt takit | Kysymys & vastaus

Mallistostamme löydät lämmitettävät takit sekä naisille että miehille. Naisten takkien leikkaus on naisellisemman siluetin vuoksi istuvampi. Sekä naisten että miesten lämmitettävät takit ovat saatavilla mustina ja tummansinisinä.

Sähkölämmitteisissä takissamme on strategisesti sijoitetut lämpövyöhykkeet yläselässä ja rinnan tasolla. Rauhoittava lämpö rentouttaa lihakset ja saa olosi tuntumaan miellyttävältä koko ajan.

Mitkä ovat lämpimimmät lämmitetyt takit?

Saamme säännöllisesti tämän kysymyksen asiakkailtamme. Itse asiassa lämpöjärjestelmä tuottaa saman lämpöasteen; vielä kuumempi lämpö olisi epämiellyttävää. Mutta se, kuinka paljon lämpöä koet, riippuu kahdesta tekijästä. Ensinnäkin takin eristys. Mitä paremmin eristetty takki on, sitä enemmän lämpöä se pystyy säilyttämään. Toiseksi takin alla olevien kerrosten määrä. Mitä lähempänä ihoa lämmitettävä takki on, sitä enemmän lämpöä koet.

Miten lämmitetty takki toimii?

Lämmitetty takki toimii hyvin yksinkertaisesti. Sisätaskussasi on virtajohto, johon kytket akun. Seuraavaksi on-off-salpa on rinnan korkeudella. Pidä tätä painiketta painettuna muutaman sekunnin ajan, jolloin lämmitysjärjestelmä kytkeytyy päälle korkeimmalla asetuksella. Jos painat uudelleen, järjestelmä siirtyy keskiasentoon. Jos haluat valita alhaisimman asetuksen, paina lopuksi painiketta uudelleen lyhyesti. Jos haluat kytkeä takin pois päältä, paina painiketta uudelleen ja pidä sitä painettuna muutaman sekunnin ajan. Mistä tiedät, toimiiko lämmitetty takkisi heti? Sen huomaa valaistusta on-off-painikkeesta. Punainen on korkein asetus, turkoosi on keskimmäinen asetus ja sininen on matalin asetus. Minuutin kuluttua alat todella tuntea lämmön, ja enintään 10 minuutin kuluttua takki on täysin lämmennyt, ja voit vaihtaa sen takaisin alhaisemmalle lämpöasetukselle.

Onko lämmitetyn takin käyttäminen terveellistä?

On erittäin terveellistä käyttää lämmitettyä takkia. Reumaa ja niveltulehdusta sairastavat tai ne, jotka vain palelevat helposti, hyötyvät suuresti lämmitetyn takin käytöstä. Lämpö antaa lihasten rentoutua. Verenkierto vilkastuu ja lihasten jäykkyys vähenee.

Kuinka kauan lämmitetty takki pysyy lämpimänä?

Lämmitetyn takin kesto riippuu kolmesta tekijästä:

  • käyttämäsi akku tai akkupaketti.
  • mitä lämpöasetusta käytät
  • ympäristön lämpötila

Lämmitetyt takkimme kestävät 2,5-8 tuntia. Mukana toimitettu akku latautuu täyteen 4 tunnissa. Osta tarvittaessa ylimääräinen akku matkaa varten, niin pysyt lämpimänä koko päivän.

Mikä on paras lämmitettävien takkien merkki?

HeatPerformance® on tutkinut paljon lämmitettyjä takkeja ja tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Olemme myös erittäin tyytyväisiä Volt-lämmitettyihin takkeihin. Viime kädessä vastaus kysymykseen, mikä lämmitettävä takki on paras, on henkilökohtainen valinta.

Voiko lämmitetty takki kastua?

Ei ole ongelma kävellä ulkona kevyessä sateessa lämmitetyn takin kanssa. Takki on roiskevesitiivis. Jos kuitenkin haluat käyttää takkia sateella, suosittelemme, että sen päälle puetaan mackintosh. Lämmitetyn takin kastumisesta ei muuten ole haittaa. Se ei ole vaarallista, ja lämmitysjärjestelmä toimii edelleen.

Lämmitetty takki voidaan myös pestä koneessa. Valitse tällöin käsinpesuasetus. Älä unohda samalla sulkea virtajohtoa suojakorkilla ja vetoketjua pussissa. Älä laita takkia kuivausrumpuun, vaan ripusta se kuivumaan vanhanaikaiseen tapaan kuivaustelineeseen.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Vertaa
Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.