Kosketusnäyttökäsineidemme avulla se on aina touché!

Kuvittele nämä tilanteet hetkeksi: Yhtäkkiä puhelimesi soi. Laskettelurinteessä sinun on otettava selfie kauniista näkymistä. Kun pyöräilet maastopyörällä kauniina talvipäivänä, haluat luonnollisesti käynnistää suosikkisoittolistasi. Tunnetko sen jo tulevan? Ne hanskat, jotka pitävät kädet niin mukavasti lämpiminä, on todellakin riisuttava. Sitä et tietenkään odota, mutta onneksi siihen on löydetty ratkaisu: hanskat, joiden sormenpäissä on kosketusnäyttöystävällistä materiaalia. Miten se tarkalleen ottaen toimii? Ja onko myös meidän käsineissämme tämä ominaisuus? Voit lukea siitä kaiken täältä. 

Kosketusnäytön sormenpää, miten se toimii?

Joistakin lämmitetyistä käsineistämme olet ehkä lukenut, että ne on varustettu kosketusnäytöllisellä sormenpäällä. Sen avulla voit käyttää kosketusnäyttöä riisumatta hanskoja. Jotta saisit lisää sisäpiiritietoa, saatavilla on kahdenlaisia kosketusnäyttötekniikoita:

 • Kapasitiivinen tekniikka:

Näytön hallintalaitteet toimivat käsien kautta kulkevan sähkövirran avulla. Tämä on siis mahdotonta tavanomaisilla käsineillä. Kosketusnäyttökäsineet sisältävät johtavia materiaaleja (kuten hopeaa tai kuparia), jotka mahdollistavat sähkövirran kulkemisen sormien läpi. Useimmat älypuhelimet käyttävät tätä tekniikkaa.

 • Resistiivinen tekniikka

Näitä älypuhelimia ohjataan sormenpaineella. Resistiivisiä kosketusnäyttöjä voidaan käyttää tavallisilla hanskoilla, mutta se ei ole kovin käytännöllistä, koska on vaikeaa jäljitellä kunnolla paineliikkeitä hanskoilla.

Kosketusnäyttökäsineissä johtavat johdot on yleensä kiinnitetty vain etusormen ja peukalon kärkeen. Mitä ohuempi käsine on, sitä paremmin se istuu ja sitä paremmin kosketusnäyttö toimii.

Mitä kosketusnäyttökäsineitä sinulla on?

Ensinnäkin on hyödyllistä tietää, että kosketusnäyttökäsineitä on kahta eri tyyppiä:

 1. Erityisesti kosketusnäytön käyttöön suunnitellut käsineet
 2. Käsineet, jotka on suunniteltu pitämään kylmät kädet lämpiminä ja joissa on toissijaisesti kosketusnäyttötoiminto.

Yleensä mitä paksumpi käsine on, sitä lämpimämmät kädet se pitää. -10ºC:ssa et selviä ohuella, yhdestä ainoasta materiaalista valmistetulla käsineellä. Nämä käsineet koostuvat vähintään kolmesta kerroksesta: sisävuori, pehmuste ja ulkovuori. Ymmärrät varmasti, että mitä paksumpi hanska, sitä vaikeampi kosketusnäytön ohjaus toimii.

 

Lämmitettävät pyöräilyhanskat HeatPerformance® ALLROUND

149.95

Pyöräiletkö usein syksyllä, talvella tai raikkaassa ilmassa keväällä? Kaikki sujuu hyvin, mutta pian kätesi alkavat kylmettyä. On kuitenkin sen verran lämmin, ettet halua käyttää paksuja käsineitä. Siksi suunnittelimme nämä monipuoliset, joustavat, lämmitettävät hanskat, joissa on hyvä pito ja ohut akku. Paina painiketta ja 30 sekunnissa tunnet, kuinka lämpö leviää sormiesi ja kämmenselkäsi ympärille, jopa 65ºC:een.

 • Valmistettu TPU:n ja neopreenin sekoituksesta; suojaa optimaalisesti kylmyydeltä, tuulelta ja kosteudelta.
 • Halutessasi käyttää kyseistä mallia kylmemmällä säällä, ne sopivat omien hansikkaidesi alle.
 • Mukavuus otettu huomioon: peukalon ja etusormen yläosa on viimeistelty kosketusnäyttökankaalla, joka mahdollistaa älypuhelimesi käytön myös hanskat kädessä.

Epäiletkö? Lisää vertailutaulukkoon

Tuotetunnus (SKU): HSHP-INDOOR Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Lue lisää

Käsineemme on kehitetty erityisesti pitämään sinut lämpimänä, mutta koska olemme lisänneet niihin myös sähköisen lämmönjohtamisen, voimme kehittää ohuita käsineitä. jossa kosketusnäytön sormenpäätoiminto toimii hyvin, mutta se antaa myös lämpimät kädet kylmemmissä lämpötiloissa. HeatPerformance® INDOOR -käsineemme ovat sinun juttusi, jos tärkeintä sinulle on älypuhelimen sujuva käyttö ja pyöräily, juoksu tai golf maltillisissa lämpötiloissa.

Lämmitettävät hiihtohanskat HeatPerformance® CLASSIC

159.95

Maksimaalinen suoja kylmyyttä vastaan yhdistettynä laatuun ja kestävyyteen: näillä HeatPerformance® CLASSIC -lämmitettävillä hanskoilla selviät kylmimmistäkin päivistä lämpimänä.

Näissä lämmitettävissä hiihtohanskoissa on yhdistelmä korkealaatuisia materiaaleja, kuten PU-nahkaa, jolla on eristävät ja vedenpitävät ominaisuudet. Kylmä pysyy taatusti ulkopuolella. Lämpöjohtimet lämmittävät sormia ja kämmenselkää.

 • Kun painat painiketta kerran, voit tuntea lämmön leviävän käsiisi ja sormiisi vain 30:ssä sekunnissa.
 • Samettisen vuoren ansiosta käsineet tuntuvat pehmeiltä ja mukavilta.
 • Sopii myös hyvin henkilöille, joilla on huono verenkierto, niveltulehdus, jäykät lihakset/nivelet tai Raynaud’n tauti.

Epäiletkö? Lisää vertailutaulukkoon

Tuotetunnus (SKU): HSHP-CLASSIC Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Lue lisää

Jos etsit enemmän äärimmäisyyksiä ja harrastat hiihtoa, lumilautailua tai metsäkävelyä keskellä talvea, joudut tinkimään kosketusnäytön sormenjäljen suorituskyvystä ja suosittelemme ….. Tämä käsine on hieman paksumpi, joten se pitää hyvin lämpöä. Kosketusnäyttökangas on opastettu peukalolla ja etusormella, mutta älä odota pystyväsi lähettämään sillä sovellusviestiä. Puhelimeen tarttuminen tai kuvan ottaminen toimii, ja se on usein tärkeintä tien päällä.

Lämmitettävät alushanskat HeatPerformance® THIN

Alkuperäinen hinta oli: €159.95.Nykyinen hinta on: €127.96.

Monipuoliset HeatPerformance®-alushanskat on valmistettu miellyttävästä pehmeästä, joustavasta ja vedenpitävästä materiaalista.

 • Voit käyttää näitä lämmitettäviä alushanskoja omien hiihto- tai moottoripyöräkäsineittesi alla.
 • Kuitenkin, jos sinulle tulee liian kuuma kaksilla käsineillä, voit käyttää aluskäsineitä myös ilman toisia päällyshanskoja. .
 • Sopii hyvin kylmiin sisätiloihin ja pihatöihin. Myös Raynaund’n tautia sairastaville.
 • Ohut kangas takaa hyvän joustavuuden, eikä rajoita missään aktiviteeteissa.

Epäiletkö? Lisää vertailutaulukkoon

Tuotetunnus (SKU): HSHP-THIN Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Lue lisää

Jos ostat hanskat erityisesti kosketusnäytön optimaalista käyttöä varten, hyvä ote on myös hyödyllinen. Sileässä käsineessä puhelin luiskahtaa nopeammin käsistäsi, minkä vuoksi HeatPerformance®-käsineissämme on sisäpuolella hieno silikoninen anti-grip.

Haluatko tietää lisää käsineidemme ominaisuuksista? Lue kaikki siitä täältä.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Vertaa