tuotteemme pitävät sinut lämpimänä: näin ne toimivat

Oletko utelias? Sitten haluat luultavasti tietää tarkalleen, miten lämmitetyt tuotteemme toimivat. Ensiksi haluamme esitellä teille kahdeksan periaatettamme. Nerokkaasta sirusta tehokkaaseen litiumparistoon… Sieltä he tulevat:

8 periaatettamme

HeatPerformance®-lämmitysjärjestelmä

Nyt kun tunnet kahdeksan periaatettamme, on aika tutustua HeatPerformance®-lämmitysjärjestelmään. Miten on mahdollista, että sukat, hanskar tai alusvaatteet lämpenevät vain napin painalluksella? Yksinkertainen vastaus: se johtuu teknologian kehityksestä.

Nykyään on mahdollista suunnitella siruja, akkuja ja lämmönjohtimia, jotka ovat niin uskomattoman pieniä, ohuita ja tehokkaita, että ne voidaan erinomaisesti sisällyttää tekstiilituotteisiin. Haluatko tietää lisää? Lue sitten Miten lämmitetty käsine toimii?

SIRUT, AKUT JA LÄMMÖNJOHTIMET

Lämpöjärjestelmä koostuu siis johtimista (ohuista, taipuisista hiililangoista), jotka siirtävät lämpöä haluttuihin alueisiin. Esimerkiksi käsineissämme sitä on kaikkialla sormissa ja kämmenselässä. Litiumakkujamme (saatavana 7,4 V – 2600 mAh – 3000 mAh) ohjaa älykäs siru. Tämä siru tietää tarkalleen, kuinka paljon lämpöä johtojen on annettava.

TOIMINTA

Jokaisessa tuotteessa on säätönuppi, jonka avulla voit säätää lämpöasetusta. Jos haluat lämmittää käsiä, jalkoja tai vartaloa, käytä korkeinta asetusta. Noin 5-10 minuutin kuluttua kylmyys on poistunut kehostasi, ja voit vaihtaa keskimmäiseen tai alimpaan asetukseen pitämään kehosi lämpötilassa.

Älykkäämpi, älykkäämpi, älykkäin

Teknologia kehittyy yhä nopeammin, ja tuotteista tulee yhä nerokkaampia. HeatPerformance® syventyi älykkään, älykkäämmän, älykkäimmän ja pienen, pienemmän, pienimmän tekniseen maailmaan. Tulos?

Älykkäät sirut, jotka ohjaavat jopa 3 lämpöasetusta ja säätelevät energiaa erittäin tehokkaasti. Hienoimmat ja ohuimmat lämpöjohtimet, joita et tunne, kun käytät. Pienikokoiset paristot, jotka eivät ole tiellä ja jotka voivat tuottaa jopa 10 tuntia lämpöä.

Tuotteemme ovat erittäin helppokäyttöisiä ja niitä on helppo käyttää yhdellä napin painalluksella. Joissakin tuotteissa on kaukosäädin tai niitä voi ohjata puhelimen sovelluksella.