Mitkä ovat parhaat lämmitetyt käsineet?

Saamme tämän kysymyksen usein. Paras vastaus tähän: se on jokaisella erilainen. Se, mitkä ovat sinulle parhaat lämmitettävät käsineet, riippuu pääasiassa siitä, mihin toimintaan käytät niitä. Käytätkö hiihtoa tai maastopyöräilyä, ovatko ne sisätiloissa vai kotitöitä varten? Valikoimastamme löytyy sopiva lämmitetty käsine jokaiseen toimintaan. Voimme kuitenkin vastata kysymykseen, mikä hanska antaa eniten lämpöä.

Nämä käsineet antavat eniten lämpöä

Valikoimamme lämpimimmät lämmitetyt käsineet ovat XTREME-kaksoissähkölämmitteiset lämmitetyt käsineet. Miksi? Koska näissä käsineissä on lämpöjohtimia, jotka kulkevat kämmenselän lisäksi myös kämmenen poikki. Kahdella puolella kädet lämpenevät ihanasti ja pysyvät lämpiminä. Tämä käsine on paras valinta kylmän sään harrastajalle. Kun sormet eivät tahdo lämmetä ja muuttuvat jääpaloiksi heti, kun astut ulos.

…Ainoastaan Xtreme-käsineemme lämmitetään molemmilta puolilta….

Voit käyttää XTREME-hanskoja myös monenlaiseen toimintaan. Esimerkiksi lämpimät kädet pyöräillessä tai koiraa ulkoiluttaessa. Tai pitkän ranta- tai metsäkävelyn aikana. Ne sopivat myös hiihtohanskoiksi talviurheilun aikana. XTREME-mallissamme saat monipuolisen käsineen.

Parhaat lämmitetyt käsineet lämpömittarin lisäksi
Kaksoislämmitys lämmitetyt käsineet

Miksi HeatPerformance® EXTREME -malli on lämpimin lämmitetty käsineemme?

Vain HeatPerformance® EXTREME -käsineet on varustettu kaksoislämmitysjärjestelmällä. Tässä käsineessä ei siis ole yhtä vaan kahta lämpövyöhykettä. Lämpöjohtimet kulkevat kämmenselän ja jokaisen sormen selän lisäksi myös kämmenen sisäpuolella ja jokaisen sormen alaosassa. Nyt ajattelet, että sitten nämäkin hanskat loppuvat nopeammin. Tämä pitää osittain paikkansa, sillä mitä enemmän lämpöä käsineet joutuvat luovuttamaan, sitä enemmän energiaa tarvitaan akulta. Näiden käsineiden vakiovarusteena on tehokas 3000 mAh:n akku, joka varmistaa myös pitkän lämmönluovutusajan. Tietenkin on aina mahdollista ostaa ylimääräinen paristosarja tien varteen.

  • Kaksoislämmitysjärjestelmä
  • Tehokkaat 3000 mAh akut
  • Optimaaliset eristysominaisuudet
  • Kestävä vuohennahka optimaalisen lämmönsäilytyksen takaamiseksi

Lisäksi näissä käsineissä on sisäpuolella pehmeää ja kestävää vuohennahkaa. Nahka myös säilyttää hyvin lämpöä ja pitää tuulen ja kosteuden poissa.

Lopuksi näissä käsineissä on ylimääräinen eristetty kerros ja kyllästetty softshell. Lyhyesti sanottuna tämä hanska tarjoaa huippusuorituskyvyn ja pitää kädet lämpiminä pitkäaikaisen ja mukavan mukavasti.

Näillä käsineillä on tietenkin muitakin myönteisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi etusormissa ja peukalossa on kosketusnäytölliset sormenpäät. Lämpövyöhykkeitä voidaan käyttää itsenäisesti, ja lopuksi tässä käsineessä on 3 lämpöasetusta. Käytä korkeinta asetusta käsien lämmittämiseen ja vaihda sitten keskimmäiseen tai matalimpaan asetukseen, jotta kädet eivät kuumene epämiellyttävän kuumiksi.

Sormenpäät kosketusnäytön oppaiden avulla

Sekä peukalossa että etusormessa on sormenpäässä kosketusnäytön ohjaimet. Vastaanottaa puhelun? Hansikkaat pysyvät mukavasti käsissä.

Epäiletkö? Käytä vertailutaulukkoa

Etkö ole varma, mitkä käsineet sopivat sinulle parhaiten? Voit hyvin helposti lisätä vertailutaulukkoon käsineet, joista olet epävarma. Tämän jälkeen näet yhdellä yleiskatsauksella tiedot lämpöluokasta, lämpöluokan kestosta, toiminnasta, johon voit käyttää käsineitä, jne. Kunkin käsineen tuotekuvauksessa näet “Lisää vertailutaulukkoon” -painikkeen.

Etkö pääse perille ja olet epävarma siitä, mitkä lämmitetyt käsineet sopivat sinulle parhaiten? Lähetä sitten meille sähköpostia, olemme valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

Tutustu uusiin lämmitettäviin kaksoiskäsineisiimme:

Lämmitetyt käsineet HeatPerformance® XTREME | kaksoislämmitysjärjestelmä

199.95

Tämä HeatPerformance® XTREME -malli on valikoimamme lämpimin käsine. Nämä korkealaatuiset lämmitettävät käsineet tarjoavat lyömätöntä lämpöä lämpövyöhykkeiden suuren pinta-alan ansiosta. Koko käsine on lämmitetty.

  • Varustettu kahdella lämpövyöhykkeellä: lämpöjohtimet sijaitsevat sekä käden ylä- että alapuolella. Se lämmittää siis koko kättäsi, miten mukavaa se onkaan!
  • Lämpövyöhykkeitä voidaan käyttää toisistaan riippumatta.
  • Laadukkaat materiaalit: pehmeä nahka ja kestävä sofshell.

Etkö halua enää koskaan kärsiä kylmistä käsistä? Ja haluatko todella nauttia kaikista ulkoilma-aktiviteeteistasi mukavasti? Sitten olet oikeassa paikassa näiden tehokkaiden kaksoislämmityshanskojen kanssa.


Epäiletkö? Lisää vertailutaulukkoon

Tuotetunnus (SKU): HSHP-XTREME Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Lue lisää

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Vertaa