Kylmät kädet pyörän päällä? Näin pääset siitä eroon! (Kyllä, lämmitetyillä pyöräilyhanskoilla;)))

Syksy on melkein ovella, päivät lyhenevät ja kylmenevät. Kylmänä ihmisenä se vaatii aina jonkin verran sopeutumista ja tottumista. Olet ensimmäinen, joka nousee pyöräsi selkään pitkissä housuissa, paksussa takissa ja hanskoissa, kun taas muut lähtevät vielä iloisesti t-paidassa. Ja kyllä, on niitä päiviä, jolloin tavallisetkaan hanskat eivät riitä pitämään sormia lämpiminä pyöräilyn aikana.

Haluatko nauttia pyöräretkistäsi ensi syksynä yhtä paljon kuin viime kesänä? Kokeile sitten lämmitettyjä pyöräilyhanskoja tänä vuonna. Etkö ole koskaan kuullut siitä? Selitämme kaikki yksityiskohdat, jotta tiedät, mihin olet ryhtymässä, ennen kuin ostat ne.

Tutustu lämmitettyihin pyöräilykäsineisiimme:

Lämmin alennus tarjous

Valmistaudu kylmiin päiviin ja osta pyöräilykäsineemme lisäalennuksella rajoitetun ajan. 6. syyskuuta asti saat 10 % alennuksen lämmitetyistä pyöräilyhanskoistamme ‘ALLROUND’.

koodi: all-round

Koetko sen itse?

Haluatko itse kokea ihanan lämmitettyjen käsien mukavuuden pyörän päällä? Tutustu sitten pikaisesti ‘Lämmitettyihin pyöräilykäsineisiin’. Olet luultavasti kuten me, ja ennen kuin lähdet ovesta ulos, tarkistat, onko sinulla puhelimesi ja avaimesi mukana, mutta ennen kaikkea, onko sinulla ne ihanan lämmitetyt hanskat laukussasi (tai laitatko ne päälle;)).


Haluatko sinäkin olla valmis ensi syksyä varten? Tällä viikolla voit ostaa lämmitetyt pyöräilykäsineemme huikealla 10 prosentin alennuksella. Käytä tähän alennuskoodia ‘ALLROUND’.

Hauskaa pyöräilyä!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Vertaa