Parannetut pyöräilyhanskat; Näin otamme palautteesi huomioon!

HeatPerformance® seuraa asiakkaidemme palautetta ja parantaa jatkuvasti palveluitamme ja tuotteitamme. Haluamme siis kiittää kaikkia asiakkaitamme heidän halukkuudestaan jättää asiakasarvostelu. Näin tiedämme, mitä voimme tehdä, jotta saamme sinulle paitsi parasta palvelua myös parasta laatua.

Minkä laadunparannuksen teimme viimeksi? Parannamme lämmitettyjä pyöräilyhanskoja. Ne olivat jo ennestään hienoja, mutta kommenttinne ansiosta ne ovat nyt erittäin hienoja. Lyön vetoa, ettet enää koskaan nouse pyöräsi selkään kylminä päivinä ilman näitä toppeja?

Miten parannimme pyöräilykäsineitämme?

Heti kun pyöräilyhanskat lisättiin valikoimaamme, niistä tuli välittömästi yksi myydyimmistä tuotteistamme. Tämä ei ole yllättävää, sillä monet pyöräilevät viikoittain tai jopa päivittäin. Töihin tai rentouttavaan vapaa-ajan toimintaan sähköpyörällä, tavallisella pyörällä, maantiepyörällä tai maastopyörällä.

Niinä päivinä, kun on vain hieman kylmempää, lämmitetyt käsineet tekevät pyöräilystäsi paljon mukavampaa. Tämän seurauksena ensimmäiset hanskat myytiin loppuun hyvin nopeasti. Kommentin“kun puhaltaa todella kovaa, tunnen tuulen hanskassani” myötä teimme välittömästi jotain.

Lämmitettävät pyöräilyhanskat HeatPerformance® ALLROUND

149.95

Pyöräiletkö syksyllä, maastopyöräiletkö tai pyöräiletkö talvella, haukotko raitista ilmaa keväällä, mutta on vain vähän liian kylmä? Sitten et tietenkään halua käyttää paksuja käsineitä. Siksi suunnittelimme nämä monipuoliset, joustavat käsineet, joissa on hyvä pito ja ohut akku. Paina painiketta, ja 30 sekunnin kuluessa tunnet, kuinka lämpö leviää sormiesi ja kämmenselkäsi ympärille, jopa 65ºC korkeimmalla asetuksella.

  • Valmistettu TPU:n ja neopreenin sekoituksesta; suojaa optimaalisesti kylmältä, tuulelta ja kosteudelta.
  • Jos haluat silti käyttää sitä kovassa pakkasessa, käytä niitä omien talvihansikkaidesi alla.
  • Myös erittäin mukava: peukalon ja etusormen yläosa on viimeistelty johtavalla kosketusnäyttökankaalla, joten voit käyttää älypuhelintasi hanskat kädessä!
Tuotetunnus (SKU): HSHP-INDOOR Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Lue lisää

Ensimmäiset parannukset

Toisen tuotannon käsineet varustettiin lisäkalvolla ja vuorin eristävällä kerroksella. Tietenkin varmistimme, että käsineet pysyivät riittävän ohuina ja joustavina. Mitä paksummat käsineet ovat, sitä enemmän ne rajoittavat liikkumista. Ja sitä vähemmän tunnetta ja hallintaa sinulla on ohjauspyörästäsi.

Pyöräilyhanskoistamme tuli siis paljon lämpimämmät, mutta ne eivät silti olleet aivan täydelliset. Aina silloin tällöin saimme huomautuksen, että ote ei ollut tarpeeksi luja. Kun maastopyöräilet reippaasti sateisella säällä, on tärkeää pitää hyvä ote ohjaustangosta.

Toinen parannusrengas

Testasimme eri pitokerroksia märissä olosuhteissa, minkä jälkeen valittiin nykyinen pitokerros. Valmistettu silikonista ja siinä on hunajakennorakenne, joka takaa optimaalisen otteen ja hallinnan ohjaustangosta.

Nyt voimme ylpeänä kertoa, että lämmitetyt pyöräilykäsineemme ovat täydelliset. Lämmön, tuulen- ja vedenpitävyyden, joustavuuden ja laadun osalta käsineemme saavat hyvät pisteet.

Haluatko tietää lisää pyöräilyhanskoidemme teknisistä ominaisuuksista? Voit lukea kaiken siitä blogistamme“Kylmät kädet pyöräillessä – miten niistä pääsee eroon“!

Olemme tietenkin aina avoimia parannuksille. Haluatko jakaa palautetta kanssamme? Kerro meille!

 

HeatPerformance®
2220 arvostelua
riippumattomasti tarkistettu
Kaupan luokitus 4.68 / 5
Tuotearvio 4.49 / 5

Olemme ylpeitä palautteestasi, kiitos!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Vertaa
Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.