Moottoripyörien ja skoottereiden lämmitetyt käsineet; mitkä valitset?

Vaikka päivät viilenevät taas, haluat tietenkin edelleen pyöräillä tai skootterilla. Ja mieluiten myös hieman lämpimänä. Kädet ovat ensimmäinen kehon osa, joka kylmenee pyörällä tai skootterilla ajettaessa.

Todella kylminä päivinä tavalliset käsineet eivät aina anna tarpeeksi lämpöä. Oletko ajatellut lämmitettyjä hanskoja niitä ankaria päiviä varten?

Lämmitetyt moottoripyöräkäsineet: HeatPerformance® MAXIMUM

Olemme kehittäneet lämmitettävät moottoripyörähanskat MAXIMUM erityisesti kylmiin ja märkiin päiviin. Nämä kivenkestävät käsineet antavat mukavan lämmön kaikkiin sormiin ja kämmenselän yläosaan. Hiiliteräsrystyssuojan ja kestävän, tukevan vuohennahan ansiosta myös kätesi ovat hyvin suojassa.

Ergonominen istuvuus

 

Käsineet ovat ergonomisesti istuvat, ja niiden sormissa on runsaasti liikkumatilaa tiukoista eristyskerroksista huolimatta. Näin saat aina riittävän otteen ohjauspyörästäsi.

 

Peukalossa ja etusormessa on kosketusnäyttökangas.

Turvallisuus

 

Tukeva hiiliteräsrystyssuojus varmistaa, että kätesi ovat optimaalisesti suojassa putoamisen sattuessa.

 

Heijastava raita kämmenselässä tarjoaa lisäturvallisuutta. Jokaisessa käsineessä on 2 säädettävää tarrakiinnikettä, joten käsineet sopivat optimaalisesti minkä tahansa ranteen ympärille.

Nerokas lämmitysjärjestelmä

 

Tehokkaat 7,4 V:n 2600 mAh:n akut latautuvat 4 tunnissa ja antavat jopa 8 tuntia lämpimiä käsiä. Nerokkaat hiililämmönjohtimet kulkevat pitkin kämmenselkää ja jokaisen sormen poikki.

 

Käytä korkeinta asetusta lämmittääksesi hanskasi ja matalinta asetusta pysyäksesi mukavasti lämpimänä. Onko ulkona todella kylmä? Vaihda sitten keskiasentoon.

Lämmitetyt skootterikäsineet, valitse PRO ja TITAN käsineet

Skootterilla istut paikallasi, ja juuri se on kohtalokasta kehon lämpenemiselle. Pyörällä polkeminen vilkastuttaa verenkiertoa ja antaa lämmön kulkeutua kehon raajoihin, kuten sormiin.

Skootterisi voi viedä sinut mukavasti paikasta A paikkaan B, mutta valitettavasti se ei pidä sinua mukavasti lämpimänä. Olet luultavasti jo kokeillut useita erilaisia hanskoja pitämään kätesi lämpiminä. Mutta oletko ajatellut lämmitettyjä hanskoja?

Lämmitettävät käsineet ovat ihanteelliset kylmien käsien lämmittämiseen ja pitämiseen lämpiminä hyvin nopeasti. Se on erityisen kätevää skootterilla. Olemme kehittäneet erityiset skootterihanskat, jotka pitävät kädet lämpiminä, mutta ovat myös tuulen- ja vedenpitävät ja erittäin mukavat. Koska silmä haluaa tietysti myös jotain.

199.95
-20%
Alkuperäinen hinta oli: €179.95.Nykyinen hinta on: €143.96.

Tutustu lämmitettyihin skootterikäsineisiimme TITAN ja PRO. TITAN-mallissa on vuohennahkaa, joten käsineet ovat kestävät ja pitävät kylmän poissa parhaalla mahdollisella tavalla. Nämä käsineet pitävät kädet lämpiminä jopa 9 tuntia. Kädet ovat putoamisen sattuessa optimaalisesti suojassa tukevan nahan ansiosta. Peukalon ja etusormen kohdalla on kosketusnäytön sormenpää.

PRO-malli tarjoaa 8 tuntia lämpimiä käsiä. Tässä mallissa on softshell ja nahka. vähentää hieman lämmöntalteenottoa. Lämpimyyden osalta tämä hanska tarjoaa kuitenkin enemmän kuin erinomaisen suorituskyvyn. 

Molemmissa malleissa on erittäin pitkä hihansuu, joten käsineitä voi käyttää takin hihan yli. Molemmat mallit ovat ranteessa säädettävissä , jotta tuuli ja kylmyys eivät pääse sisälle.

Molempien mallien mukana toimitetaan laturi, selkeät käyttöohjeet, ylellinen säilytyslaatikko ja 12 kuukauden takuu.

Nerokas lämmitysjärjestelmä

 

Joustavat hiililämmönjohtimet on asennettu jokaisen sormen päälle ja kämmenselkään. Integroidun säätönupin avulla voit hyvin helposti valita haluamasi lämpömäärän.

 

Voit valita 3 lämpöasetusta. Valitse korkein asetus lämmittääksesi kätesi nopeasti ja vaihda sitten matalimpaan asetukseen. 

 

Käsineemme pitävät kätesi lämpiminä 8-9 tuntia.

Vedenpitävä

 

Ei huolta sadesateesta, lämmitetyt skootterikäsineemme ovat vedenpitävät. Kädet pysyvät mukavasti kuivina kaikissa olosuhteissa.

 

Lisäksi PRO- ja TITAN-mallit ovat myös tuulenpitäviä. Molemmissa malleissa on erittäin pitkä mansetti ja ranteen napakka istuvuus, joka pitää kylmän ja tuulen poissa parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Heijastava raita kämmenselässä tarjoaa lisäturvallisuutta. Jokaisessa käsineessä on 2 säädettävää tarrakiinnikettä, joten käsineet sopivat optimaalisesti minkä tahansa ranteen ympärille.

Toimitetaan täydellisenä

 

Käsineemme toimitetaan ylellisessä, tukevassa säilytyslaatikossa. Näin voit pitää sähkökäsineesi turvassa ja kuivina seuraavaan kauteen asti.

 

Säilytyslaukkua, jossa on kiristysnauha, voidaan käyttää käsineiden säilyttämiseen, kun olet liikkeellä.

 

Kaksoislaturi lataa kahta 7,4 V – 2600 mAh ionilitiumia samanaikaisesti. 

 

Selkeät ohjeet takaavat, että pääset nopeasti käyttämään lämmitettyjä käsineitäsi.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Vertaa
Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.