Kylmät jalat? Uudet lämmitetyt housumme ovat…

Ympärivuotinen ulkoilmaelämä? Juostessasi, vaeltaessasi tai hiihtäessäsi? Se ei sovi kaikille. Jotkut ihmiset kestävät kaikenlaista säätä, ja heillä näyttää olevan sisäänrakennettu keskuslämmitysjärjestelmä. Eikö näin ole teidän kohdallanne? Kärsitkö usein kylmistä sääristä? Tutustu sitten pian uusiin lämmitettyihin housuihimme:

Lämmitetyt housut HeatPerformance® ADVANCE

Nämä lämmitettävät säärystimet ovat välttämättömät erityisesti niille, jotka kärsivät helposti kylmistä sääristä. Reiden miellyttävät lämpövyöhykkeet lämpenevät 5 minuutissa. Jos haluat välttää liian kuumuuden, valitse keskimmäinen tai alin lämpöasetus 5 minuutin kuluttua. Erittäin mukavaa on myös se, että pakaroiden yläosa lämpenee ihanan lämpimäksi. 

Lämmitetyt vaatteet

Lämmitetyillä vaatteilla tarkoitetaan takkeja, vartalonlämmittimiä, liivejä ja alusvaatteita. Missä ikinä oletkin, mitä ikinä teetkin, tämä antaa vartalollesi herkullista lämpöä yhdellä napin painalluksella. Ihanteellinen henkilöille, jotka vilustuvat helposti, mutta myös henkilöille, joilla on reuma tai Raynaud’n tauti.

-10%
Alkuperäinen hinta oli: €229.95.Nykyinen hinta on: €206.95.
159.95

Suosituin tuote yllä olevasta luettelosta – ainakin HeatPerformance®:llä – on lämmitetyt alusvaatteet. Se ei ole yllättävää, sillä voit käyttää omia vaatteitasi sen päällä. Ja pelkkä napin painallus tukee välittömästi kehosi sisälämpötilaa. Pysyt mukavasti lämpimänä koko päivän, sisällä ja ulkona.

Alusvaatesetti koostuu pitkähihaisesta t-paidasta ja pitkistä housuista/legginsseistä. T-paidan tapauksessa lämpövyöhykkeet kulkevat koko yläselän ja alaselän läpi. Housujen lämpövyöhykkeet sijaitsevat polvissa ja vatsassa.  Saamme paljon positiivista palautetta housuistamme, myös kysymyksiä siitä, onko mahdollista pitää yläsääret lämpiminä. Aloimme luonnollisesti miettiä sitä.

Tämän tuloksena syntyi uudet lämmitetyt housut HeatPerformance® ADVANCE.  Lämpövyöhykkeet reisissä ja lämpövyöhyke alaselän ja pakaroiden yläosan tasolla. Näitä housuja ei siis suositella käytettäväksi yhdessä aluspaidan kanssa, sillä kaksinkertainen lämpö alaselässä ei ole kovin miellyttävää. Olemme hyvin uteliaita näkemään, millaista palautetta teiltä tulee. Kuka tietää, saatamme lisätä ensi kaudella uuden kysytyn mallin.

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Vertaa
Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.