Tämä on suosikkilämpösukkani!

Puhun vain omasta puolestani, mutta tämä on yksi niistä tuotteista, joita ilman en voi elää. Oikeasti, en liioittele, olen NIIN tyytyväinen näihin ihaniin sukkiin, että annan teille mielelläni tauon. : )

Koulutettuna kylmän sään harrastajana aloin tutustua lämmitettävien tuotteiden maailmaan 2020-luvun lopulla. Tuijotin silmät päästäni; mikä on mahdollista näinä päivinä! Vastaavasti kaaduin heti kuin tukki lämmitettyyn sukkaan. Kuinka mukavaa, ei enää koskaan kylmät jalat, yoo-hoo!

verwarmde sokken

Sillä välin minulla on useita (sanotaanko heinäsuovassa testikopioita) lojumassa. Jotkut top ja jotkut täysin sopimattomia, ellet ole mukava ja haluat liittyä ruma trendi. Joka tapauksessa nautin useimpien lämmitettyjen sukkien kokeilemisesta, mutta minua häiritsi kaikissa niissä se, etten voinut käyttää niitä tavallisessa kouluttajassani tai kengässäni. Ja ne ovat itse asiassa suurin osa vuoden päivistä muutenkin. Kaikki olivat lihavia, liian lihavia. On loogista, että lämmitettävät sukat on suunniteltu ensisijaisesti talviurheilijoille ja ihmisille, jotka työskentelevät äärimmäisissä sääolosuhteissa. Ei hollantilaiselle naiselle, joka polkee jo syksyllä tavallisissa jääkivikengissään. Valitettavasti minulla on myös hieman keskimääräistä leveämmät jalat, mikä ei tietenkään auta asiaa.

Mutta sitä, mitä ei vielä ole, voidaan parhaiten kehittää. Enkä varmasti ole ainoa nainen, joka haluaa näyttää hyvältä kivoissa treenikengissä tai nilkkureissa, mutta ei halua tunkea niihin paksua talviurheilusukkaa. Joten miksipä ei, laitamme rohkeat sukat jalkaamme (haha) ja menemme katsomaan itse, onko mahdollista kehittää jotain tällaista. Joten lähdimme tutkimaan, etsimään valmistajia, testaamaan materiaaleja, lämpöjohtimien piti olla mahdollisimman ohuita ja joustavia ja silti tuottaa voimakasta lämpöä. Ja tada! Drum rolls…….daar on ensimmäinen ohut lämmitettävä sukka, joka mahtuu kaikkiin kenkiin (no, ei pumppuihin)!

Tämä on se, ylpeyteni ja iloni:

Erittäin ohuet lämmitetyt sukat

Ne ovat pehmeät, vahvat, hengittävät ja mukavat. Ja mikä tärkeintä, ne antavat ihanan lämpimät jalat synkkinä syyspäivinä tai liian kylminä kevätpäivinä.

Tee minullekin yksi noista pareista!

Etsimme mahdollisimman ohuita lämmönjohtimia, mutta sukan piti olla myös pehmeä ja hengittävä. Ja tietysti hienoa laatua, ei niin, että muutaman pesun ja käyttökerran jälkeen voit poimia poimuja pois. Se vaati jonkin verran testausta, mutta vihdoin teimme sen!

Lopuksi minulle jäivät paristot, joita ei voi välttyä tarvitsemasta ja jotka on jätettävä jonnekin. Vaikka pidimme akun mahdollisimman pienenä, en halua käyttää sitä kengän kanssa. Löysimme ratkaisun kätevistä jatkokaapeleista, joita voit käyttää valinnaisesti. Johto kulkee sukasta taskuun, joten se sisältää akun. Pidän siitä erityisesti kapeiden farkkujen kanssa. Saappaan kanssa muuten jätän akun sukkaan, silloin et näe mitään. Niin alhaalla pidimme sukan.

Kätevät jatkokaapelit

Näillä hienoilla kaiutinkaapeleilla voit piilottaa akun taskuun ja pitää sukan mahdollisimman ohuena. Ratkaisu, jos käytät esimerkiksi matalia kenkiä tai kapeita farkkuja.

Osta jatkojohto

Lyhyesti sanottuna tämä on suosikkisukkani koko mallistostamme. Syksy, talvi, kevät, minulla on lämpimät jalat. Ne ovat mielestäni herkullisia. Toivottavasti olet siihen yhtä tyytyväinen kuin minä! Kerro meille rohkeasti, olemme aina hyvin uteliaita siitä!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Vertaa