Vähennätkö lämmitystäsi astetta tänä talvena? Näin pysyt lämpimänä sisällä!

Oletko jo valmistautunut tähän talveen, koska energian hinnat ovat nousseet niin paljon? Ja nyt olet jo tavallaan saanut tarpeeksesi kaikista niistä vinkeistä, joita kuulet ympärilläsi, kuten kylpyveden jättämisestä pois, verhojen pitämisestä suljettuna, kodin eristämisestä, lyhyemmistä ja kylmemmistä suihkuista ja erityisesti… lämmityksen kääntämisestä astetta pienemmälle. Brrr, sinä, joka olet aina kylmä, et odota sitä.

Yksi aste alaspäin on sinulle katastrofi. Kädet ja jalat tuntuvat kylmiltä koko päivän. Ja pian tuo epämiellyttävä kylmyys leviää muualle kehoosi, jolloin et pysty keskittymään kunnolla, tunnet olosi epämukavaksi ihollasi ja haluat mieluummin varata yhden lipun aurinkoon. Lyhyesti sanottuna on aika antaa vinkkejä, jotka auttavat sinua pysymään lämpimänä sisätiloissa. Lämmityksen vähentäminen tänä talvena on sinulle helppo nakki!

warm blijven in huis bij een graadje lager

Näiden vinkkien avulla lämmityksen vähentäminen on helppoa!

Vihje 1. Investoi pariin lämmitettävät sukat

Usein kylmyys tuntuu ensin varpaissa ja jaloissa, ennen kuin se leviää jalkoihin ja muualle kehoon. Niin mukavaa ja lämmintä niille jaloille! Monille ihmisille paksut villasukat eivät kuitenkaan riitä pitämään kylmää loitolla. Jos verenkierto on heikentynyt, on väistämätöntä, että jalkasi jäähtyvät lopulta. Voit tehdä kaikenlaisia voimisteluliikkeitä päivän mittaan pitämään verenkiertoa käynnissä tai voit vain laittaa jalkaasi sähkölämmitteiset sukat.

Jos sinulla on jo todella kylmät jalat, laita sukat korkeimmalle säädölle noin 5 minuutiksi. Kun jalkasi ovat mukavan lämpimät, voit vaihtaa keskimmäiseen tai alimpaan asetukseen. Liian lämpimät jalat eivät myöskään ole mukavia, ja näin myös akku kestää pidempään.

HeatPerformance®:ssä voit valita neljästä eri sukkatyypistä, superohuesta mukavaan ja paksuun. Aloitamme valikoimamme ohuimmista sukista:

HeatPerformance® ULTRA THIN

Haluatko käyttää kauniita nilkkureita tai pukukenkiä? Silloin paksut sukat eivät useinkaan mahdu sinne. Varsinkin jos sinulla on leveät jalat, ei ole viisasta käyttää liian paksuja sukkia. Tämä ei ainoastaan estä verenkiertoa, vaan jättää myös tilaa sukan ja kengän väliin. Erityisesti kylmissä jaloissa on tärkeää luoda tilaa sukan ja kengän väliin, sillä tämä ilmakerros toimii ylimääräisenä eristyskerroksena.

Siksi kehitimme nämä erittäin ohuet lämmitettävät sukat. Niin ohueksi kuin teknisesti on mahdollista, koska lämpöä luovuttavat hiilijohtimet on tietenkin sisällytettävä sukkaan. Hiiliohjaimet ovat mahdollisimman hienoja ja ne on piilotettu hienovaraisesti sukan sisään. Lyhyesti sanottuna täydellinen sukka, kun haluat näyttää siistiltä mutta nauttia lämpimistä jaloista sillä välin.

HeatPerformance® THIN

THIN-sukkamme ovat tennissukkien paksuiset, joten ne sitovat lämpöä hieman enemmän kuin ULTRA THIN-malli. Ne sopivat täydellisesti mukaviin kenkiin, kuten lenkkareihin ja talvikenkiin.

Kaikissa sukissamme on 7,4 V-2600 mAh ioni-litiumparistot. Nämä tehokkaat akut kestävät 3-8 tuntia (ympäristön lämpötilasta ja käyttämästäsi lämpöasetuksesta riippuen), ja ne ladataan täyteen 4 tunnissa mukana toimitettavalla kaksoislaturilla.

Suunnitteletko housujen käyttämistä skinny-tyyliin? Silloin ei ehkä ole niin kätevää pitää akkua nilkan yläpuolella. Siinä tapauksessa voit käyttää käteviä jatkokaapeleitamme, joilla voit kuljettaa akkua taskussa. Tämä on kätevää myös akkua vaihdettaessa.

HeatPerformance® POWER

Jopa kaikkein kylmimmän flunssan aikana jäämöhkäleet katoavat kuin lumi auringossa. HeatPerformance® POWER -sukkamme ovat lämpimin vaihtoehtomme kahdesta syystä:

Ensinnäkin, POWER-puseromme ovat mukavan paksuja – yhtä paksuja kuin hiihtosukat – joten ne pitävät hyvin lämpöä. Ihana sohvalla istumiseen, tossuissa tai muissa mukavissa kengissä.

Toiseksi näissä lämmitetyissä sukissa on 5,5 V:n lämmitysjärjestelmä. Kuulostaa hieman monimutkaiselta. Koska akut tuottavat 7,4 volttia, eikö niin?
Totta, mutta se ei kuitenkaan tarkoita, että lämmitysjärjestelmä voi todella käsitellä 7,4 volttia. 7,4 voltin jännitteellä jalkasi palaisivat. Turvallisuuden varmistamiseksi useimmat lämmitetyt sukat on varustettu 4,5 jännitteen lämmitysjärjestelmällä. Äärimmäisissä olosuhteissa on kuitenkin erittäin mukavaa, että jalkojen ympärillä virtaa hieman ylimääräistä lämpöä. Siitä voi puhua. Erittäin kylmänä talvipäivänä jalkani pysyvät kylminä myös kaikkein paksuimmin vuoratuissa talvisaappaissa. Jos ei näiden sukkien kanssa, korkeimmalla asetuksella minulla on lämpimät varpaat hetkessä.
Asetamme lämpöä ohjaavan piirin korkeampaan jännitteeseen. Mikä tuntuu silti miellyttävältä. 5,5 volttia niin!

HeatPerformance® PRO

Nämä sukat ovat myös yhtä paksut kuin hiihtosukat. Lämmitysjärjestelmä tulee 4,5 voltin jännitteellä. Mutta sitten taas, mikä näissä sukissa on todella mukavaa, on kaukosäädin. Housujen lahkeita ei tarvitse rullata ylös sukkien käyttämiseksi. Jos tilanne käy sinulle liian kuumaksi, paina vain kaukosäädintä ja jatka samaan malliin kuin ennenkin.

Haluatko olla varma lämpimistä jaloista koko päivän? Pidä sitten ylimääräiset paristot käsillä. Ihanteellinen myös liikkeellä ollessa!

Haluatko pestä sukkasi? Sen voi tehdä pesukoneessa! Irrota vain paristo ja aseta kaapeliin kuuluva korkki takaisin. Laita sukat pyykkipussiin ja valitse 30 asteen pesu alhaisella nopeudella. Ripusta sukat kuivumaan vaatetelineeseen, ei lämmittimeen tai kuivausrumpuun. 

Tiesitkö muuten, että tuotteillamme on 12 kuukauden takuu? Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että jokin särkyy, voimme korjata sen tai vaihtaa sukat uuteen pariin maksutta. 

Vihje 2. Käytä lämmitettävät hanskat (talossa).

Okei, tarpeeksi noista jaloista. Koska mitä teen kylmille käsilleni? Hanskat, tietenkin! Huh? En kai aio kulkea talossa paksut hanskat kädessä? Onneksi tämä ei ole lainkaan välttämätöntä. Olemme kehittäneet ohuet käsineet erityisesti kotikäyttöön. Nämä lämmitettävät sisähanskat istuvat tiukasti sormiesi ympärille ja sisältävät elastaania, joten ne eivät rajoita kaikkia liikkeitäsi. Lämpöjohtimet sijaitsevat jokaisen sormen yläosassa ja kämmenselässä. Näin voit tarttua kaikkeen ilman huolta minkään vahingoittumisesta.

Tutustu lämmitettyihin sisähanskat HeatPerformance® INDOOR

  • Käsineissä on 3 lämpöasetusta. Käytä korkeinta asetusta käsineiden lämmittämiseen, noin 5-10 minuuttia. Sitten on aika vaihtaa keskimmäiseen tai alimpaan asetukseen.
  • 7,4 V:n 2600 mAh:n akut tarjoavat 2-6 tuntia lämpimiä käsiä. Jos työskentelet kylmässä huoneessa, akut tyhjenevät luonnollisesti nopeammin kuin jos käytät niitä sisätiloissa 18 °C:ssa. Ja tietenkin korkein asetus kuluttaa enemmän energiaa kuin alhaisin lämpöasetus.
  • Erittäin mukavaa on myös se, että peukalon, etusormen ja keskisormen kärki on varustettu kosketusnäyttökankaalla. Valitettavasti se ei anna sinun lähettää pitkiä WhatsApp-viestejä, mutta yksinkertaiset toiminnot tabletilla tai älypuhelimella toimivat.

Tästä lähtien et enää koskaan kärsi kylmistä käsistä kotona. Ja muuten… aluskäsineiksi ne ovat myös varsin sopivat. Käytä niitä ulkona omien hanskoidesi alla, niin pyöräillessäsi on mukavan lämmin!

Vihje 3. Ylimääräinen vaatekerros: Lämmitettävät vaatteet

Luulit, että sinulla oli jo kaikki, mutta on olemassa myös lämmitettävät vaatteet. Oletko aina käyttänyt lämpöleggingsit ja paita alla vaatteet talvella, voit myös valita lämmitetty versio näinä päivinä. lämmitettävät-alusvaatteet – set koostuu legginsseistä ja pitkähihaisesta t-paidasta, jotka pitävät sinut lämpimänä polvien, vatsan, alaselän ja yläselän tasolla. Sopii erinomaisesti kotona vietettävään päivään, kun istut tietokoneen ääressä muutaman tunnin tai kun haluat lopettaa jännittävän sarjan illalla sohvalla.

-10%
Alkuperäinen hinta oli: €229.95.Nykyinen hinta on: €206.95.
-15%
Alkuperäinen hinta oli: €129.95.Nykyinen hinta on: €109.95.
129.95

Alusvaatteet tuntuvat ihanan pehmeiltä ihoa vasten, ja niissä on miellyttävä venytys, joten vaatteet eivät estä sinua kaikissa toiminnoissasi. Kun laite kytketään päälle, korkein lämpöasetus kytkeytyy aluksi päälle, ja 5 minuutin kuluttua lämmitysjärjestelmä siirtyy automaattisesti keskimmäiseen asetukseen. Emme halua, että kuumuus nousee liian korkeaksi huomaamatta, joten tämä lisäominaisuus on tässä. Jos haluat silti vaihtaa takaisin korkeimpaan asetukseen, voit aina tehdä sen manuaalisesti.

Vaihtoehto lämmitettävät vaatteet on lämmitetty istuintyyny. Aseta se toimistotuolillesi, niin saat ihanan lämpimät reidet ja pakarat. Tällainen tyyny on kätevä myös matkalla. Sinä vain rullaat sen ylös ja otat sen mukaasi (käsi)laukkuun, saapui terassille, toimistoon tai illalla ravintolassa otat sen uudelleen ulos. En enää lähde ovesta ilman sitä!

Mitä akun lataaminen maksaa?

Suurin osa energiankulutuksestasi kuluu kodin lämmittämiseen, ja jokainen astetta alhaisempi lämpötila säästää noin 7 % energialaskussa. Mutta akun lataaminen vie virtaa, eikö niin? Täysin totta. Jotta vertailu olisi oikea, olemme laskeneet etukäteen, mitä tyhjän 7,4 V – 2600 mAh -ioni-litiumakun täyteen lataaminen maksaa. Näitä paristoja käytämme sukat ja hanskat.

Laskelmissa käytettiin 6. lokakuuta 2022 voimassa ollutta keskimääräistä energian hintaa: 0,895 euroa kilowattitunnilta. Se on muuten melkoinen ero elokuun 2021 hintaan, jolloin maksoit vain 0,2403 euroa.

Paristot lämmitettyjä käsineitä vartenMillaista se olikaan? Kaava wattituntien lukumäärän määrittämiseksi on seuraava:
Ampeeritunnit x voltit = wattitunnit

Akkumme on 2600 mAh, eli 2600 milliampeeria tunnissa. Ampeeritunnin laskemiseksi meidän on jaettava 2600 tuhannella. Aritmeettinen laskutoimituksemme on seuraava:

2,6 Ah x 7,4 V = 19,24 wattituntia.
19,24 wattituntia on 0,01924 kWh.
0,01924 wattituntia x 0,895 € = 0,017 €.

Latauksen aikana myös itse laturi kuluttaa lämpöä ja energiaa. Lisäksi sinulla on 2 akkua ladattavaksi paria käsineitä tai paria sukkia varten.
Kahden 7,4 V – 2600 mAh:n akun lataaminen maksaa siis noin 4 senttiä.

Tiesitkö muuten, että akun ei tarvitse olla täysin tyhjä, ennen kuin sen voi ladata? Ennen nikkelikadmiumakkujen kanssa esiintyi “muistiefekti”, ja akusta tuli laiska. Ioni-litiumakkujen kanssa näin ei enää ole. Kestävyyden kannalta on vielä parempi ladata näitä akkuja, kun ne eivät ole vielä täysin tyhjiä.

 

Jokaisella haittapuolella on etunsa. Taloudellinen energiankäyttö ei ole hyväksi vain energialaskulle vaan myös ilmastolle. Yllä olevien vinkkien avulla sinäkin onnistut kääntämään lämmitystä hieman pienemmälle ilman, että joudut kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti istumaan kylmässä!

Select a Pickup Point

Click outside to hide the comparison bar
Vertaa